Aliborgs Ask for Penny PingletonChihuahua-tiken Penny, 12 veckor gammal, finns ledig för hugad köpare.

Penny är född 2009-06-24 e. SUCH Chico Queridas It's Brilliant u. Silverpilens Cayenne, båda föräldrarna har PL 0/0. Penny har underbett och passar inte till avel eller utställning, därför är priset reducerat till 10 000 kr.

I övrigt är hon vacker och välbyggd, en livlig och lekfull valp som gärna springer och busar och tycker om bollar och andra leksaker. Hon är lite försiktig med främmande människor, och den biten behöver hennes blivande ägare fortsätta träna på.
Penny är förstås registrerad i Svenska Kennelklubben, hon är veterinärbesiktigad, vaccinerad och chipmärkt, och rumsrenhetsträningen är påbörjad utan problem.

Nu vid 12 veckors ålder väger hon 1100g och vi uppskattar hennes vuxenvikt till strax över 2 kg.

Som Pennys blivande ägare måste du ha tänkt igenom ditt hundköp grundligt, en chihuahua blir ofta 15 år eller äldre, hur än ditt eget liv skiftar under de åren måste det finnas plats, tid och engagemang nog för hunden. Det spelar ingen roll om du bor i lägenhet eller hus, i stan eller på landet, men även om en chihuahua är liten till storleken måste du ha i åtanke att den har samma behov av aktivering och stimulans i form av promenader, träning och lek som en större hund.
Däremot gör storleken att du måste tänka lite extra för att skydda den vid möten med andra djur och ovana människor.

Mer om rasen och föräldrarna finns på vår hemsida www.elmeberg.com , har du frågor om chihuahua eller Penny är du välkommen att ringa Heléne på 0481-21133 mellan kl 8-21, även helg.

 1100g


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0