Aliborgs kennel, så här gör vi!

Vi väntar kelpievalpar ca 7/5 2009! Valparna kommer att få namn på B från den australiska delstaten New South Wales, t ex Aliborgs Binya Belle (kennelnamn ortsnamn personnamn).

Valparna kostar 9000 kr inkl moms, moms eftersom våra hundar tillhör vårt företag, en jordbruksfastighet.

De kommer att vara registrerade i Svenska Kennelklubben, avmaskade, veterinärbesiktigade, vaccinerade och Dolda Fel-försäkrade och de har med sig råd om utfodring mm, foder Royal Canin, sitt halsband samt en bit fäll som luktar mamma.

Vi lägger stor vikt vid miljöträning, socialisering och aktivering för valparna så länge de är hos oss och väntar oss att valpköparen fortsätter detta arbete även efter leverans, förhoppningsvis på valpkurs men även på egen hand.

Om valpköparen höftledsröntgar sin hund mellan 18-24 månaders ålder och skickar bilderna till SKK för offentlig avläsning betalar vi tillbaka 500kr av köpesumman.
Vi ersätter även för kostnaden för anmälningsavgift för MH (mentalbeskrivning hund) så fort det blivit registrerat i SKKs register.

Valparna är leveransklara tidigast den 10/7 2009. Den första valpträffen, gemensam för hela kullen, har vi här i Elmeberg andra helgen i september, den andra valpträffen blir första helgen i oktober. Valpköparen kan när som helst få hjälp med sin valp via telefon eller på avtalad tid hos oss i Elmeberg eller hos Kelis fodervärd/blivande ägare Lonja Nimbs i Hårdehall lite norr om Kalmar.

Innan vi bestämmer oss för att sälja valp till dig, och innan du bestämmer dig för att köpa valp av oss, måste vi träffas och lära känna varandra tillräckligt för att få förtroende för varandra.
Vi köper alltid tillbaka en valp som vi har fött upp, oavsett anledning, om det inte är så att vi själva ligger döende på sjukhus eller något liknande. Detta faktum är emellertid inte något vi vill att du ska räkna med att utnyttja. Köper man en hund måste man vara inställd på att ändra sitt liv för att passa med hundägande, hur livet än ändrar sig.

Är du intresserad av valp och vill ha mer info, ring Heléne på 0481-21133 eller maila borgryd@telia.com .
Välkommen också till www.elmeberg.com !

//Heléne och Aliborgsfamiljen

Aliborgs Queensland G's okt 2002

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0